NODA:n palasaippuoiden kovuus

NODA:n palasaippuat sisältävät runsaasti pehmeitä kasvirasvoja, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa. Pehmeiden rasvojen takia myös itse saippuat jäävät hieman totuttua pehmeämmiksi.

Kovuusmittarimme avulla pyrimme kertomaan asiakkaillemme, kuinka kovaa saippua on. ( Vertailu tapahtuu muiden tuotteidemme kesken, ei muiden merkkien tuotteiden. ) Pehmeinkin saippua on kuitenkin täysin käyttökelpoinen ja pysyy hyvin kasassa näillä yksinkertaisilla ohjeilla. Jos et jaksa lukea ohjeita, niin asian ydin on, ettei uita saippuaa vedessä. 

 

Kovuusluokat:

1 = Pehmeä          |          5 = Kova

 

NODA palasaippuoiden kovuusmittari

 1. luokan palasaippuat

Pehmeimmältä saippualta voi odottaa ihon jäävän pehmeäksi, koska siinä on eniten saippuoimattomia rasvoja hoitamassa ihoa. Pehmeitä saippuoita suositellaan pitämään kahta samaan aikaan saatavilla, jotta molemmat ehtivät kuivua tarpeeksi. Näiden kanssa pitää olla tarkkana, etteivät ne pääse vettymään.

Tervasaippua

 2. ja 3. luokan palasaippuat

Melko pehmeä palasaippua sisältää samoja ominaisuuksia kuin ensimmäisen luokan saippua, mutta se on kuitenkin hieman kovempi. Näissä saippuoissa on käytetty jotain ainesosia edistämään saippuan kovuutta tai niissä ei ole yhtä paljon saippuoimatonta rasvaa. Nämä saippuat pärjäävät yksin tai kaksin ja sopivat hyvin käsisaippuoiksi.

Sitruspuusaippua

 

4. luokan palasaippuat

Nämä palasaippuat ovat jo melko kovia ja ne sopivat hyvin esimerkiksi suihkuun tai yksin käsisaippuaksi. Näissä palasaippuoissa on käytetty raaka-aineita, jotka tekevät saippuasta luonnollisesti kovemman.

Pihkassa saippua

 

5. luokan palasaippuat

Nämä palasaippuat ovat NODA:n kovimpia palasaippuoita ja ne sopivat hyvin esimerkiksi suihkuun, yksin käsisaippuaksi sekä retkeilyyn. Näissä palasaippuoissa on käytetty raaka-aineita, jotka tekevät saippuasta kovan (esim. savet). Tämä ei kuitenkaan estä saippuoita vettymästä, mutta ne kuivuvat huomattavasti nopeammin kuin muut.

Nämä ovat siitä hyviä saippuoita, että aine irtoaa helposti, mutta saippua "palautuu" nopeasti.

Mielenrauhan teepuusaippua